top of page

Få bedre resultater med aquatræning hver uge

Når du bruger aquatræning som en fast del af dit træningsprogram, vil du hurtigt mærke at din hest bliver stærkere, mere balanceret og mere løsgjort.

Ved brug af vibrationsgulvet i kombination med aquatræningen giver du din hest optimale muligheder for korrekt muskelopbygning og restitution. De fleste heste nyder at slutte deres træning af med en dejlig tur på vibrationsgulvet, hvor blodcirkulationen øges og musklerne løsgøres.

 

Vi tilbyder nu et træningsprogram hvor du kan komme med din hest en gang om ugen i 4 uger, når du køber et Loyalitetskort hos Healthy Horse - Bornholm.

  • Aquatrainer 1 gang om ugen i 4 ugerkr. 1.200

  • Aquatrainer, vibrationsgulv og Bemer Vet. 1 gang om ugen i 4 uger – kr. 1.600

 

 

For alle loyalitetskort glæder det, at der kan bookes tid i følgende tidsrum:

Mandag kl. 16.00 - 20.00

Onsdag kl. 09.30 - 12.30

Torsdag kl. 16.00 – 20.00

 

Ønsker du behandling med K-Laser når du har købt et Loyalitetskort, koster det 50 kr. pr. gang.

  

Det med småt:

Loyalitetskortet betales forud for hver påbegyndt 4 ugers periode og du binder dig kun for de 4 uger som du har betalt for. Aflyste ture refunderes ikke (hvis du selv aflyser). Der vil blive tilbudt en ny træningsdag hvis vi fra Healthy Horse – Bornholm’s side aflyser en planlagt aftale. Hvis du selv aflyser, kan der ikke tilbydes en anden dag som erstatning. Loyalitetskortet gælder for en sammenhængende periode på 4 uger og kan ikke deles ud på en længere periode.

Der gøres opmærksom på, at hesten ikke er forsikret af Healthy Horse og at der kan forekomme hudirritation/infektion på heste der arbejder meget i vand. Det forudsættes derfor, at Hesteejer sørger for ansvar- samt eventuel livs- og sygeforsikring for hesten. Det er på Hesteejers eget ansvar og Hesteejer påtager sig således den fulde risiko for opholdet / træningen. Hesteejer bærer selv det fulde ansvar for eventuelle skader på hesten, som hesten pådrages i denne forbindelse. Hesteejer fraskriver sig tillige og indestår i øvrigt for at friholde ethverterstatningskrav ovenfor Healthy Horse og dennes medarbejdere, hestebehandlere m.v. i forbindelse med skader, sygdom, dødstilfælde eller lignende hændelser

bottom of page