top of page

Få muskler på din hest

Denne travhest får vi ind i stalden fredag den 26. juli 2019. Han spiser godt fra dag 1 og han falder super hurtigt til på stedet.

Vi fodrer ham med Dangro's Omega 3 Performance tilsat ekstra MaxiRice og LinoCrunch, samt Muscle Toner fra Solanum. Allerede søndag får han lov til at snuse lidt til Aqua-maskinen - han får en ganske kort tur, hvor han lige får lov til at mærke vandet og så ud igen. Det er vigtigt at vi ikke presser ham for meget, når han nu er startet så fint med at spise godt af både krybbefoder og hø.

Mandag går han første "rigtige" tur i aquatraineren og får 4 ture hen over ugen kombineret med en enkelt skridttur i skoven og en let tur med træningsvognen på sandbanen.

Tirsdag den 6. august 2019 tager vi billeder til sammenligning med de billeder vi tog mandag den 29. juli 2019 - og sikke en forskel vi allerede kan se.

Der er et stykke vej endnu, i forhold til at få sat de rigtige muskler på ham, men vi er rigtigt godt på vej og vil selvfølgelig opdatere løbende i forløbet.

3 oktober ser han lidt bedre ud:

Paladin er i november 2019 blevet tilset af kiropraktor, som har rettet hans bækken. Han bygger stille og roligt korrekte muskler på og han bliver stærkere og stærkere. Vandtræningen suppleres med Laser-terapi og korte ture i skoven under rytter.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page