top of page

Velkommen til Smedegården

Smedegården

Lidt om os på Smedegården

Ditte Johnsen

Ejer og driver Healthy Horse - Bornholm

Jeg har en mangeårig interesse for heste og ridning og har med overtagelsen af Smedegården den 1. marts 2016, fået opfyldt en livsdrøm. 

Jeg er dressurrytter, og kan godt lide at uddanne og arbejde med hesten både fra ryggen og fra jorden. 

Jeg interesserer mig for hestene på et holistisk plan hvor rigtig mange facetter er vigtige for hestens velbefindende og ydeevne. Foder, foldtid, håndtering, pasning af hove, tænder mv samt tilpasning af udstyr er centrale faktorer som har stor betydning for den enkelte hests ydeevne og velbefindende.

Mie Johnsen

En del af Healthy Horse - Bornholm teamet

Mie har redet siden hun var 5 år gammel og startede på Smedegårdens Rideskole i sin tid. Mie har igennem sine ponyår opnået rigtig fine resultater (bla. et Bornholmsmesterskab i Dressur) med sin pony, Elmelys Dun Jackoo som vi stadig har boende på Smedegården. Efterfølgende har Mie haft Charlie - en helt igennem fantastisk dressurhest, som vi desværre måtte aflive i efteråret 2015. 

Mie har i en kortere periode arbejdet i en salgsstald på fuld tid og har taget en masse god erfaring med tilbage til Bornholm, som jeg håber at kunne drage nytte af på Smedegården.

Jørn Johnsen

Ejer og driver Restaurant Margeritten i Allinge

Jørn bruger det meste af sommeren i Allinge, hvor han laver dejlig mad til alle der gæster vores skønne ø. Jørn er trommeslager og mødes med "gutterne" ca en gang om ugen, hvor der vist nok spises en del kage og øves lidt musik. 

Please reload

bottom of page